Dinner Time

Oeeehhh wat was dit lekker! Ik baal onwijs dat ik geen goede foto van dit lekkere gerecht heb kunnen maken, maar in deze tijd van het jaar is het voor een foodblogger eigenlijk funest om later dan 18:00 (hoelaat wordt het tegenwoordig donker??) te eten. Dus je moet mij maar op mijn woord geloven dat dit écht super lekker is!
Voor de non-vegans is het ook erg lekker om er wat feta bij te doen.

Couscous salade met gegrilde pompoen

Nodig voor 2 personen:
150 gram couscous
een kwart fles pompoen
een theelepel gedroogde en gemalen tijm
een theelepel gedroogde oregano
peper en zout
olijfolie
8 champignons
1 rode ui
een hand dadels
een hand gehakte walnoten
wat pitjes en zaadjes naar keuze
wat verse bieslook
balsamico crème

Doen:
Bereid de couscous volgens de verpakking.
Verwarm je oven voor op 200 graden.
Snijd de pompoen in plakken en snijd deze plakken door de helft.
Snijd de ui en de champignons grof.
Leg de groenten in een ovenschaal en sprenkel de tijm, oregano, peper, zout en wat olijfolie overheen.
Zet in de oven voor 30 minuutjes.
Wanneer de groenten klaar zijn kun je alles door elkaar heen husselen en eindig je met wat balsamico crème.
Eetse!