Sweet treat

Nu zijn er overal weer vol op perziken, abrikozen en pruimen te verkrijgen, in alle soorten en maten. Hhhmm heerlijk.
Ik maakte een toetje van gegrilde perziken. Ik heb namelijk eindelijk een grillpan!! Yaaayyy, helemaal happy. Daarom kan ik het niet laten om ALLES te grillen 😀

Gegrilde perziken met vanille monchou en honing

Nodig voor 3 personen:
3 perziken
100 gram monchou
1 vanillestokje
1 zakje vanillesuiker
wat honing
(eigenlijk is het het lekkerst om er nog wat walnootjes of pistache nootjes overheen te doen, maar die was ik vergeten)

Doen:
Doe wat olie in de grillpan en laat goed heet worden (ook dit gedeelte was ik vergeten, vandaar dat er geen mooie grillstrepen te zien zijn op de perziken, echt jammer).
Snijd de perziken doormidden en wip te pit eruit.
Gril de perziken op de gesneden kant voor zo’n 5 minuten.
Ondertussen roer je de vanille van het vanille stokje door de monchou.
Als de perziken een mooie grillstreep hebben kun je de vanille monchou eroverheen verdelen, sprenkel hierna wat honing en erna wat nootjes erover heen.
Happy faces gegarandeerd!