Dinner Time!
Al een tijdje was ik de gnocchi uit het oog verloren, maar die heerlijke gnocchi zal nooit mijn hartje verlaten.
Ik vind het een super leuk product om mee te koken en ook nog eens een van het allersnelst te bereiden.
Al een tijdje was ik de gnocchi uit het oog verloren, maar die heerlijke gnocchi zal nooit mijn hartje verlaten.
Ik vind het een super leuk product om mee te koken en ook nog eens een van het allersnelst te bereiden.
Wat je moet halen voor 2 personen:
400 gram gnocchi
een grote zak verse spinazie (300 gram)
zwarte peper
zout
een half bakje ricotta
wat Parmezaanse kaas
8 gram doosje pijnboompitjes
Wat moet je doen:
Zet een pan water op voor de gnocchi.
Bak ondertussen de spinazie in een pannetje met wat olie en peper en zout.
Wanneer het water kookt doe je gnocchi er (VOORZICHTIG, ja echt, been there done that) in en laat koken voor zo’n 4 minuutjes. (verschilt misschien per gnocchi dus kijk even op je verpakking.
Rooster ondertussen ook de pijnboompitjes in een pannetje zonder olie of boter.
Wanneer alles gaar is drapeer je het mooi op je bord.
Vergeet de ricotta niet en de Parmezaanse kaas niet.
En klaar!
Huh nu al?
Jaaa snel he
Eetse!
Laat een berichtje achter