Dinner Time

Ik denk dat iedereen wel eens Mexicaans eet (wraps, taco’s, quesadilla’s, etc) en daar dan altijd zo’n zakje Mexicaanse kruidenmix, Burritokruiden of Fajitakruiden gebruikt. Ja toch? Ik ook hoor.. Lekker makkelijk zo’n zakje.
Nu wilde ik eens zelf Mexicaanse kruiden maken en zocht verschillende receptjes op. Uiteindelijk heb ik mijn eigen samenstelling gemaakt en was top! Geen zakjes meer vanaf nu!

Mexicaanse kruidenmix

Nodig:
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel knolookpoeder
1 theelepel zout
2 theelepels komijnpoeder
2 theelepels chilipoeder of cayennepeper
3 eetlepels gerookte paprikapoeder
1 theelepel cacao

Ja dat lees je goed! Cacao.
Ik zag dit in sommige receptjes terugkomen en vond dit veel te interessant om het niet te proberen. En nee je gerecht proeft niet meteen naar chocolade maar het geeft wel een leuke touch!

Wat je met de kruiden doet?
Mengen en in een potje stoppen!