Uit Freddie’s bakkerijtje

Wat ook een groot succes was op onze foodfissa waren de pizzarolls.
Een van de simpelste dingen om te maken, maar superlekker!
Ik maakte 3 varianten!

Pizzarolls

Variant 1: met pesto en basilicum
Nodig:
6 plakjes bladerdeeg
een potje pesto (of zelfgemaakte)
verse basilicum

Doen:
Verwarm de oven voor op 200 graden en leg bakpapier op je bakplaat.
Laat de bladerdeeg ontdooien en maak elke keer 2 plakjes aan elkaar door ze over elkaar te leggen en ze met een vork aan elkaar te plakken.
Besmeer met 2 eetlepels pesto en strooi er wat verse stukjes basilicumblaadjes overheen.
Rol het op en snijd er plakjes van.
Leg de plakjes op hun kant op de bakplaat en bak af voor 20 minuutjes.

Variant 2: met salami en geraspte oude kaas
Doe al het bovenstaande maar leg er ipv de pesto, 2 plakjes salami op en bestrooi met geraspte kaas.

Variant 3: met pesto, salami en geraspte oude kaas.
Spreekt denk ik wel voor zich smile-emoticon

Ik denk dat ik de tweede variant het allerlekkerst vond!