Dinner Time

Hhmm Quesadilla’s……….
Ik ben helemaal into Mexican food de laatste tijd.
Ik vind het superlekker en je kan het natuurlijk zo makkelijk/moeilijk maken als je zelf wilt.
Ik maakte gezonde en makkelijke quesedilla’s als dinner!
Dit gerecht is trouwens ook heel lekker als lunch.

Quesedilla’s met spinazie en gekarameliseerde rode ui

Nodig:
2 wraps
2 handen spinazie
een klein klontje roomboter
2 rode uitjes
wat feta
3 plakjes salami
cayennepeper
peper
zout

Doen:
Smelt de boter heel zachtjes op zacht vuur in een koekenpannetje en snijd ondertussen de rode ui in ringen.
Bak de uienringetjes heel zachtjes in de gesmolten boter op laag vuur, op deze manier gaan ze karameliseren en worden ze lekker zoet en zacht.
Ondertussen kun je in een andere, wat grotere koekenpan (waar de wraps inpassen) de spinazie bakken in wat olijfolie. Strooi er wat cayennepeper, peper en zout naar smaak overheen. Laat de spinazie uitlekken in een zeef en druk goed aan zodat al het vocht eruit loopt.
Veeg de pan droog en schoon met een keukenrol en leg 1 wrap erin.
Zet het vuur zachtjes en verdeel de salami plakjes, spinazie, feta en gekarameliseerde rode ui er overheen. Leg nu de tweede wrap hier bovenop en laat goed verwarmen tot de onderste wrap wat bruin kleurt.
Draai nu de quesadilla om (ik deed dat met behulp van een bord) en laat de andere wrap ook bruin worden.