Wie is Fred?

Frederique receptenpret met fred

Mijn naam is Frederique, maar iedereen noemt me Fred, ja ook mijn ouders :) Ik houd superveel van eten maar eigenlijk nog wel meer van het bereiden.

Ik sloof me graag uit in de keuken voor mijn vrienden en familie om lekkere hartige hapjes, sweet treats en rijkgevulde salades te serveren. Omdat ik het zelf zo leuk vind om te koken hoop ik met deze blog jou ook te enthousiasmeren zodat je zelf aan de slag gaat in de keuken!

Ik ben 25 jaar, ben op dit moment aan het afstuderen aan de opleiding Media en Entertainment Management en droom van een eigen lunchroom.

Over Receptenpret met Fred

Bij Receptenpret met Fred ben je aan het juiste (web)adres om inspiratie op te doen voor je dagelijkse bezoek aan de keuken.

Ik serveer je herkenbare recepten met een eigen twist, maar schotel je ook bijzondere gerechten voor zonder uren in de keuken te hoeven staan.

Van de start van je dag met ‘Bitch You Breakfast’, naar de middag doorkomen met ‘Lovely Lunch’ en elkaar treffen voor de dagelijkse hap tijdens ‘Dinner Time’.

Smaakvolle en toegankelijke recepten voor elk moment van de dag die je helpen te variëren in je voeding en soms ook even laten zondigen.

Toch heeft niet iedereen elke dag de tijd om achter het fornuis te staan; ik begrijp dat.

Je bent hier dus ook op de goede plek om culinaire hotspots en bijzondere foodevents te ontdekken.

Samenwerken met Fred

Met verschillende blogs en lunchrooms zijn samenwerkingen ontstaan

Zo post webshop Double Tee elke zondag een lekker recept van Uit Freddie’s bakkerijtje, heb ik het maandmenu voor de maand juni voor Brasserie Cannes samengesteld, en heeft de toffe foodblog Is Dit Lekker? een recept van mij gemaakt!
Superleuk!

Wil jij ook een samenwerking aangaan? Aarzel dan niet om hier een berichtje achter te laten of stuur mij een email op info@receptenpretmetfred.nl