Dinner Time

De frietjes van het recept van afgelopen dinsdag kun je natuurlijk super lekker combineren met van alles en nog wat.
Ik maakte er kleine burgertjes bij ala Bram (zie recept van 5 juni) en lekkere groentjes.

Zoete aardappelfrietjes met burgertjes, asperges en prei

Nodig:
een grote zoete aardappel
cayennepeper
paprikapoeder
peper
zout
olijfolie
groene asperges
een prei
gedroogde Italiaanse kruiden
voor de ingrediënten voor de burgers zie recept van 5 juni :)

Doen:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de aardappel in frietjes en besprenkel met wat olijfolie en de kruiden (niet de Italiaanse) en zet voor 30 min in de oven.
*Dit kan erg verschillen per oven, dus let tussendoor goed op.
Was de prei grondig zodat al het zand uit is.
Snijd zo’n 5 cm van de onderkant van de groene asperges af.
Bak eerst de asperges voor 15 minuutjes in wat olie en doe erna de prei erbij. Bak samen nog 10 minuutjes en strooi in de laatste minuut de Italiaanse kruiden erover heen.
Ondertussen maak en bak je natuurlijk die lekkere burgertjes.
Als alles klaar is kun je heerlijk smullen!
Ik deed er een klodder yoghurtmayo bij. Yummmm.
Eetsmakelijk!