Spread van Freath

Iedereen heeft wel eens een broodje gegeten bij de La Place van de V&D.
Ik weet niet wat jullie nemen, maar ik neem áltijd het broodje met roomkaas.
God wat vind ik die roomkaas lekker. Ze smeren er ook altijd een lekkere laag op van zo’n 2cm. Heeerlijk!
Nu maakte ik deze roomkaas zelf.
Recept hier onder!
Wat vinden jullie trouwens van mijn ananas bakje?
Leuk he 😀 Op de rommelmarkt op Koningsdag gekocht voor €1,-!
Van een vrouw die me in eerste instantie veel te veel geld terug gaf, omdat ze al vanaf 4:00 ‘s-nachts daar stond om d’r plek bezet te houden! En dus even niet zo goed meer kon nadenken. Heeft ze hopelijk niet te vaak gedaan.
Natuurlijk was ik zo eerlijk om het te zeggen, en haar haar geld terug te geven. ‪#‎karmapuntjesgescoord

Roomkaas van La Place

Nodig:
een schone theedoek (gebruik geen nieuwe want dan kan de kleur afgeven)
een slakom of pan
500 ml volle kwark
basilicum
bieslook
1 teentje knoflook
Italiaanse kruiden

Doen:
Span de theedoek over een kom of pan en kieper hier de kwark in.
Laat de kwark hier voor minstens 8 uur in uitlekken.
Nu trekt alle vocht eruit en krijg je een dikke frisse substantie.
De doek wordt ook helemaal nat.
Meng nu de kruiden erdoor heen en hij is alweer klaar!
Ik deed er 1 hele dikke teen in waardoor die heel erg scherp en pittig werd.
Nu hou ik wel van een beetje knoflook maar wanneer je de volgende ochtend gewoon vroeg naar je werk moet zou ik er een halfje erin doen :)