Uit Freddie’s bakkerijtje

Jaaaa eindelijk weer eens een goddelijke taart! Ik had al zo een lange tijd niks gebakken dat ik een mega bak-urge had en begon als een gek te zoeken naar het perfecte recept.
Op culy kwam ik dit recept tegen en het was meteen liefde op het eerste gezicht.
Alle lekkere dingen in 1 taart gewoon, YUMMMYYY!

Vanille cheesecake met chocolatechip cookie bodem en zeezout karamel

Ik heb een aantal kleine dingetjes aangepast aan het recept. Ik heb namelijk geen oreokoekjes gebruikt maar chocolatechip cookies en ik heb de taart eerst een uur in de oven gezet zonder aluminiumfolie en erna zo’n 40 minuten met aluminiumfolie eroverheen zodat hij niet aanbrand maar wel steviger werd.
En één tip.. doe er iets minder zeezout op als ik gedaan heb op de foto :) Ik was iets te enthousiast.

Bij deze de LINK naar het recept.

Cheesecake karamelzeezout Receptenpret met Fred

 

 

Cheesecake karamelzeezout Receptenpret met Fred