Dinner Time

Nog geen idee wat je vanavond moet gaan eten?
Hier een lekker en makkelijk recept.
Ik hou zelf heel erg van gerechten met bladerdeeg en vind dit daarom een toprecept.
Het is super makkelijk te maken en je kunt er je eigen favoriete toppings op doen.
Hier onder lees je hoe ik hem het lekkerst vind.

Plaatpizza

Nodig:
een bakplaat bekleed met bakpapier
6 ontdooide plakjes bladerdeeg (verschilt per grootte van bakplaat)
een potje pesto (rood of groen maakt niet uit, wat jij het lekkerst vind)
wat plakjes salami
wat blokjes feta
wat gesneden courgette
een gesnipperd uitje
wat cherry tomaatjes
geraspte kaas
oregano

Hoe maak je dit gerecht:
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg een beetje overal elkaar heen op de bakplaat. Wrijf nu met een vork de randjes, die over elkaar heen liggen, aan elkaar. Zodat het één pizzabodem wordt.
Smeer de pesto over de bodem uit en begin met een laag geraspte kaas.
Verdeel de rest van de gesneden ingrediënten over de pizza en eindig met wat oregano.
Zet in de oven voor 25 minuutjes en klaar is Kees!
Een heerlijke zelf gemaakte pizza!
Het is ook lekker om er een salade bij te eten.